დაჯავშნა

დაგვირეკეთ
ან
მოგვწერეთ
მენიუ დახურვა

ხბოს ნეკნი აჯიკაში

შემადგენლობა

ხბოს ნეკნი, აჯიკა.

კერძის ისტორია

ხბოს ხორცი დელიკატესია. ცნობილია, რომ მისი კანჭისა და ფილესგან საუცხოო კერძები მზადდება. ძვლიან ნაწილს - ნეკნებს, კულინარიაში ნაკლებად იყენებდნენ, თუმცა მარჯვე მზარეულებმა იგი ცხარე სანელებლებით შეკმაზეს და შესანიშნავი კერძი მიიღეს. საუკეთესო არჩევანია როგორც ღვინოსთან, ისე ლუდთან მისართმევად.

დაჯავშნა