დაჯავშნა

დაგვირეკეთ
ან
მოგვწერეთ
მენიუ დახურვა

ხბოს ხორცის ასორტი

შემადგენლობა

ხბოს კანჭი, ნეკნი, ფილე.

კერძის ისტორია

ხბოს ხორცის ასორტი ტრადიციული ქართული სამზარეულოს გამორჩეული კერძია. მას ოჯახებში განსაკუთრებული სტუმრებისა და დღესასწაულების დროს ამზადებდნენ.

ეს კერძი ხბოს ხორცის სხვადასხვა ნაწილით მზადდება და შესაბამისად, სხვადასხვა გემოვნურ თვისებას აერთიანებს.

სუფრაზე ხბოს ხორცის ასორტი ოჯახის ბარაქიანობაზე მეტყველებს.

დაჯავშნა